România Sălbatică

ROMÂNIA SĂLBATICĂ este cel mai complex documentar dedicat naturii din țara noastră și promite publicului filmări în premieră pentru România, din regiuni spectaculoase și greu accesibile, precum și povești unice despre biodiversitatea țării.
Început în 2018 de către Dan Dinu și Cosmin Dumitrache, filmul documentar va prezenta natura țării noastre așa cum nu s-a mai făcut până acum și va încununa munca depusă de întrega echipă și de toți colaboratorii implicați timp de mai bine de 10 ani în acest proiect.
Dincolo de imaginile fabuloase pe care documentarul le promite publicului, un alt element de autenticitate și spectacol pe care ROMÂNIA SĂLBATICĂ îl va aduce pe marile ecrane este coloana sonoră, prima din ultimele decenii compusă special pentru orchestră.
Aceasta reprezintă o inițiativă muzicală curajoasă, gândită de compozitorul Alexei Țurcan și înregistrată alături de Bucharest Film Orchestra, prima și singura orchestră de studio-session din țară.
Naratorul filmului documentar este Adrian Titieni, unul dintre cei mai cunoscuți actori români, cu peste 100 de roluri de film, teatru și televiziune.
Pe piesa centrală a filmului ROMÂNIA SĂLBATICĂ se va auzi vocea Mădălinei Pavăl, o artistă desăvârșită care a adus folclorul din Bucovina pe ritmuri moderne, în muzica mainstream.
ROMÂNIA SĂLBATICĂ este o producție NTD Film, co-produsă de Libra Films și Avanpost Media.
Distribuit de Transilvania Film.

ROMÂNIA SĂLBATICĂ – Trailer – TIFF 2021

Sursa: youtube.com

Din aceeași categorie