Prezentare

De ce Alianța Pentru Natură?

Dovedim tot mai clar, în ultimul timp, că nu ne respectăm nici pe noi și cu atât mai puțin natura în care trăim. Inconștiența cu care terorizăm mediul înconjurător frizează lipsa instinctului de conservare.
Suntem un exemplu prost pentru generațiile viitoare. Ne comportăm ca și cum totul ni se cuvine, acum și aici.

Alianța Pentru Natură este o platformă civică, ce își dorește să aducă în centrul interesului comun nu numai Omul, ci și Natura. Nu avem cum să fim sănătoși și fericiți într-o natură poluată și distrusă.

Vedem cu ocazia acestei pandemii cât de frustrantă este purtarea măștilor. Cum ar fi să purtăm măști, în cel mai fericit scenariu, toată viața, doar pentru că am fost suficient de inconștienți și pasivi atunci când natura era distrusă sistematic?!

Cum am reacționat atunci când pădurile au fost și sunt tăiate „la ras” de mafioții cu acoperire politică? Cum am reacționat când indolența și nepriceperea au contaminat apele freatice și sunt pe cale să contamineze toate apele de suprafață? Cum am protestat atunci când chimicalele ne-au invadat pământurile și alimentele? Nu ne place să recunoaștem, dar am fost pasivi. Rutina zilnică și sentimentul neputinței în fața unui sistem politic și de stat corupt ne-au frânt voința de a protesta. Am spus că este treaba altora să ne apere și nouă interesele. Noi este suficient să supraviețuim. Ne-am spus că vocea noastră nu contează.
Cine ne bagă pe noi în seamă?”
Cine ne ascultă pe noi?”.

Alianța Pentru Natură spune că este de ajuns! Nu mai vrem că tăcerile noastre complice să ne mai apese conștiințele. Vrem să avem tăria să ne uităm demni în oglindă și în ochii copiilor noștri. Ne asumăm cu curaj că am greșit tăcând, fiind astfel complici. Este momentul să te exprimi!
Alianța Pentru Natură este camaradul care este alături de tine. Este umărul pe care să te sprijini atunci când vrei să-ți spui părerea și vrei ca vocea ta să fie auzită.
Alianța Pentru Natură este ALIATUL tău în lupta pentru apărarea naturii și a justiției sociale.
Alianța Pentru Natură este ALIATUL tău în lupta dreaptă și corectă de a face curat în România!
Alianța Pentru Natură nu este o formațiune extremistă, dar în ceea ce privește agresiunea asupra naturii și cetățenilor din partea inconștienților, incompetenților și a mafioților, nu cunoaștem indulgență!
Doar împreună putem acționa eficient!

Devino și tu ALIAT!!!

Marius Gerard Necula

Din aceeași categorie

One Thought to “Prezentare”

  1. Florea FLORI

    Vă doresc deplin succes în activitate !

Leave a Comment